És a másik ZUG Klubos felvételünk következik, tádááám! A Bordólila című öt perces balladánk szöveggel, csak nektek és Ábelnek, hogy ő is tudja, hogy mit kell belekajabálni a mikrofonba! :)

A legelvetemültebbeknek viccbűl és okításbúl leközlöm, hogy hogy is készült a videó. Szóval egy kis extra információ a bekksztédzsből. Persze a borrrzasztó bonyolult videókészítési folyamatot nem árulom el, csak bemutatom, hogy leptoppal milyen vicces egy alig 5 perces videót renderelni. (Najó, annyira nem vicces...)

Szóval ha csak simán a saját lábain áll a laptop, akkor nem kap elég levegőt és nagyjából fél perc alatt felmelegszik a proci 95 °C fölé és akkor csók, lekapcsol a gép, figyelmeztetés nélkül... Aki nem tudja, hogy az milyen, az húzza ki a konnektorból a dugót. Hopp, na ilyen! :)

Tehát először azt csináltam, hogy alátámasztottam a lábainál, hogy több levegőt kapjon, de ez is kevésnek bizonyult (pedig az egyik lábát egy svéd horrorral, a másikat pedig Örkénnyel dúcoltam...), így lett a végső megoldás a lenti képen látható: nyitott ablakhoz raktam, ahol az ablak alatt "ömlött" be a hideg levegő és ezt szipkázta fel a laptop.















Ebből a képből kiderül, hogy így is csak 80 fok környékére sikerült visszatornászni a hőmérsékletét...


Remélem most okosabbak lettetek, mint voltatok! :) (Ja és persze a vindózom, meg a szoni vegaszom is eredeti, úgyhogy kedves szoftverkatona rajongók, nyugodjatok meg!)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindless.blog.hu/api/trackback/id/tr502770413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása